Tarieven

Tarievenlijst en reserveringsvoorwaarden 2022

Helaas worden ook wij geconfronteerd met extra hoge kosten voor energie, gas etc. zo dat we niet anders kunnen dan deze kosten door te berekenen. Daarom brengen wij € 1,50 per nacht extra in Rekening brengen. Daarmee blijven we ook één van de meest vriendelijk geprijsde 4-sterren campings!

  1. 1. Reserveringen zijn mogelijk in de periode 12/4-30/8 en kunnen op elke dag van de week ingaan. De reservering kan tot maximaal 1 week voor aankomst gemaakt worden. Per gereserveerde plaats wordt € 16,- in rekening gebracht die direct na ontvangst van de reserveringsbevestiging voldaan dient te worden. Deze kosten worden niet verrekend met de campingrekening. Het rekeningnummer treft u aan in de bevestiging die u van ons ontvangt. Voor een aankomst vanaf 1 september kan er niet meer gereserveerd worden. Alleen voor groepen vanaf 10 plaatsen kunt u ook vanaf 20 september 2022 weer reserveren.
  2. U ontvangt een bevestiging van uw reservering die u bij aankomst op de camping aan de receptionist(e) dient te tonen.
  3. De rekening voor uw verblijf op de camping dient bij vertrek voldaan te worden. Bij reservering dient de gehele geboekte periode te worden betaald. Latere aankomst en/of vroeger vertrek (door welke oorzaak ook) wordt niet in mindering gebracht van de campingrekening.
  4. Op de aankomstdag staat de gereserveerde plaats vanaf 14.00 uur ter beschikking en op de dag van vertrek moet de plaats uiterlijk om 11.00 uur worden vrijgegeven.
   Komt u, bijvoorbeeld door pech onderweg, later dan 18.00 uur aan, geeft u ons dit dan even telefonisch door. Mochten wij op de aankomstdag niets van u vernemen, dan wordt uw plaats tot de volgende dag tot 11.00 uur vrijgehouden. Daarna vervalt de reservering.

   Overnachtingstarieven seizoen 2022

  5. Tot het hoogseizoen rekenen wij 7 juli t/m 31 augustus en het pinksterweekend (dit is vrijdag 03 juni t/m maandag 6 juni 2022).

   Staanplaats (1 tent/caravan + 1 auto/motor of 1 camper): € 9,50.

   Staanplaats Moezel (plaats 186 t/m 226): € 2,50 toeslag.

   Energietoeslag per nacht per plaats € 1,50 toeslag.

   Extra tentje: op „eigen“ staanplaats: gratis.

   Kinderen t/m 2 jaar: gratis.

   Kinderen 3 t/m 10 jaar: € 4,50 per persoon.

   Personen 11 jaar en ouder: € 5,50 per persoon.

   Honden: € 2,00 per hond (maximaal 2 honden op de aangewezen plaats toegestaan)

   (in het voor- en naseizoen geven wij op bovenstaande tarieven 10% reductie)
   (zie ook onze speciale weekarrangement!!!!!)

   Met geldige CampingCard (ACSI, ADAC, CampingKey, DCC, DCU): € 18,00 per nacht voor 2 personen, incl. 2 douchemunten en 4 kWh. stroom.

   Elektriciteitsverbruik: € 0,55 per kiloWatt (in het uitzonderlijke geval dat u wel een stroomaansluiting heeft, maar niet op de meter bent aangesloten -beslissing ligt bij de leiding van de camping-, berekenen wij u € 1,65 per nacht).

   Douchemunten: € 1,00 per stuk.

   Wifi: vanaf € 0,30 per uur (secondenexacte afrekening en prima ontvangst over het gehele campingterrein en ver daarbuiten).

    

    

tarieven_1

 

Sorry, honden kunnen wij helaas niet toelaten op de camping, ook niet in het voor- en naseizoen.

Wij laten op een gedeelte van de camping honden toe. Dat is het stuk direct naast de brug. De scheidslijn is het pad naast de plaatsen 247 – 45 – 46 – 226.