Prikbord

Prikbord camping Holländischer Hof

 

Heeft u digitale foto’s, leuke anekdotes of boeiende verhalen dan kan dat hier op ons prikbord. Stuur het ons a.u.b. door naar info@moselcamping.com.

 

hollandischer hof prikbord

Documentaire van onze camping van Telegraaf TV

 
Duitse camping vol NL’ers: ‘We ontlopen het nieuws’

Nederlandse vakantievierders op een Duitse camping vermaken zich goed. Ondanks dat Duitsland soms een nieuwe corona-uitbraak kent, maken de toeristen zich geen zorgen.

 

https://www.telegraaf.nl/video/1421531862/duitse-camping-vol-nl-ers-we-ontlopen-het-nieuws

TV bijdrage: SWR uitzending van 6 juli 2018

 

Film gemaakt met een drone van onze camping en de omgeving

De heer Stam uit Belt Schutsloot maakte deze prachtige film, hartelijk dank hiervoor!

 

Verslag van de Halloweenrally NCC

Op zaterdag 24 okt. ging voor ons de reis naar Senheim. Een klein dorpje aan de Moezel op zo’n 15 km van het schilderachtige Cochem. De Nederlandse Caravan Club te gast bij camping het Hollandischer Hof. Twee Hollandse begrippen die basis stonden voor een week vol plezier en vertier. Na het plaatsen van de caravan, met uitzicht op de Moezel was er voor een ieder een kom lekkere zelfgemaakte soep. lees verder …

 

Filmpje van Elske Zwanenburg over de camping, de activiteiten en omgeving

Bijzondere ervaring van Lynn Wiltschut van 11 jaar oud

Hoi, wij hebben op woensdag 30 april gekanood. We begonnen in de haven van Camping Holländischer Hof rond 11 uur en eindigde om 4 uur in het dorpje Ernst. Het is 12 kilometer kanoën. Ondertussen zijn we een keer gestopt in Beilstein, voor een pauze. We hebben het dorpje bezocht en een lekker ijsje gegeten. Het is een erg leuke route omdat je halverwege door een sluis moet. Maar we mochten niet bij de beroepsschepen in de sluis. Voor kanoërs was er een apart doorgangetje met een klein steigertje. Daar moest je de kano uit het water tillen en op een soort karretje zetten en naar het onder gelegen water vervoeren (het kleine sluisje voor pleziervaart was buiten gebruik door werkzaamheden). Het was even werken om alle kano’s naar beneden te transporteren, maar daarna konden we weer lekker verder kanoën. Het was een erg leuke ervaring en het is zeker aan te raden.

Zumba les op onze camping

3 Filmpjes van de Camping gemaakt door Wil den Besten

(op volgorde van links naar rechts)