Navigatie tips

Tips voor navigatiesysteem-gebruikers

» Als u vanaf de A48 Cochem binnenkomt, zal uw navigatiesysteem aangeven dat u in Cochem linksaf moet slaan, U gaat dan via Cochem-Sehl. Dit is een iets kortere route, maar het gaat dan door een smalle steile weg de bergen in, die voor veel caravans een te zware route is.

» Het is veel eenvoudiger en mooier om langs de andere kant van de Moezel te rijden. Als u Cochem binnenkomt, gaat U in principe rechtdoor, de brug over en dan aan het eind rechts af. En dan het bord Senheim aanhouden. U rijdt dan door Valwig, door Bruttig-Fankel en Beilstein, door Mesenich.

» Na enkele kilometers ziet u dan de camping aan de rechterkant.

» Niet alle navigatiesystemen kennen ons adres Am Campingplatz 1 (dit is een eigen weg). Indien uw navigatiesysteem ons adres niet herkent, voert u dan „Am Gestade“ in. Als u bij Senheim aankomt, moet u niet Senheim inrijden maar op de hoofdweg blijven en nog 150m rechtdoor gaan. Daar ziet u dan de inrit van Camping Holländischer Hof.

» Sommige navigatiesystemen zullen op weg naar Cochem, tussen Kaisersesch en Landkern de opdracht „rechtsaf slaan“ geven (richting Maria Martental). Dit is een mooie, iets kortere route met veel bochten, dalen en steigen (tot zelfs 18%). Eenvoudiger is het gewoon door te rijden naar Cochem (rechtdoor rijden dus). In Cochem gaat u over de brug en aan het einde van de brug rechtsaf. U rijdt dan langs de Moezel verder door o.a. de dorpjes Valwig, Bruttig-Fankel en Mesenich, waarna u ontspannen Senheim bereikt.

» De Navigatie coördinaten zijn: N 50.082317 – E 7.207967 of N 50°4’56” – E 7°12’29”.

Tot ziens op de Camping!