Kinderen

Voorbeeld van recreatieprogramma voor de jongeren (en iedereen die zich jong voelt!)

Maandag

Verassing! 9:30-11:30:
Het ochtendprogramma is vandaag een verrassing! De recreatiemedewerkers lopen vanaf 9.30 uur over de camping om kinderen te verzamelen. Vervolgens vertrekken we met zijn allen naar de recreatieruimte waar de verrassingsactiviteit zal plaatsvinden.
Theater 13:30-15:30:
Heb je er altijd al van gedroomd om acteur of actrice te worden? Is het podium echt iets voor jou? Kom dan naar onze theatermiddag en doe mee met de theaterspelletjes in de recreatieruimte.
Minidisco 19.00 – 19.45 uur:
Dans jij vanavond ook mee? Als we uitgedanst zijn in de recreatieruimte zullen we samen nog een verhaaltje lezen voor het slapengaan.
Voetbaltoernooi 20:00-22:00:
Deze activiteit is voor de sportievelingen onder ons. Om 20.00 uur verzamelen we bij de recreatieruimte voordat dit spannende toernooi begint. Word jij de topscoorder van deze avond?

Dinsdag

Wandelen 9.30 – 11.30 uur:
Ga jij mee op avontuur? Tijdens deze wandeling ontdekken we samen de omgeving van Senheim. Tip. trek goede wandelschoenen aan.
Tafeltennissen 13:30-15:30 uur:
Kent de pingpongtafel voor jouw geen geheimen meer? Kom dan vanmiddag langs en laat zien wat je kunt!
Konijntjes 19:00-19:15 uur:
Ken jij Rikki en Anni uit Worteltjesland al? Kom naar de zandbak in de speeltuin en geniet mee van het avontuur.
Meezingavond 20:00-22:00 uur:
Vanavond organiseren wij voor jullie een gezellige Amsterdamse meezingavond. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of zelfs de buurvrouw; iedereen mag meedoen! Arie en Tanja zullen alles op alles zetten om er een topavond van te maken!

Woensdag

Stoepkrijten 9:30-11:30 uur:
Ben jij een echte kunstenaar? Dan ben je uitgenodigd om met ons de camping te komen opvrolijken. Een vlinder hier, een regenboog daar, help jij ook mee? We verzamelen bij de recreatieruimte en verplaatsen ons daarna richting de speeltuin.
Survivalen 13:30-15:30 uur:
Ben je niet bang om vies te worden? En houd je van avontuur? Kom dan met ons mee survivalen! Dresscode: broek tot over de knie en dichte schoenen.
Voorlezen 19:00-19:15 uur:
Voor de allerkleinsten hebben we vanavond een voorleeskwartiertje bij de zandbak. Luister jij ook mee?
Handtekeningenspel 19:30-21:30 uur:
Met dit leuke spel leren we elkaar vanavond een stuk beter kennen. Verzamelen bij de recreatieruimte.

Donderdag

Knutselen 9:30-11:30 uur:
Vanochtend is het knutseltijd, kom je ook? In de recreatieruimte.
Spelletjesmiddag 13:30-15:00 uur:
Hou je van spelletjes? En ben je niet bang om te verliezen? Kom dan naar de spelletjesmiddag in de recreatieruimte.
Spooktocht 14+ 23:00-01:00 uur:
Heb jij stalen zenuwen? En hou je wel van gegriezel? Dan is dit de juiste activiteit voor jou want deze tocht is echt eng! Minimum leeftijd 14 jaar.

Vrijdag

Tekenen 9:30-11:30 uur:
Ben jij de nieuwe Rembrandt? Kom je talent dan showen tijdens onze gezellige tekenochtend in de recreatieruimte.
Waterpret 13:30-15:00 uur:
Tijd om af te koelen! Voor deze middag vol met waterspelletjes verzamelen we bij de recreatieruimte. Dresscode: zwembroek, bikini of badpak.
Spooktocht (6 – 13 jaar) 20:00- 22:00 uur:
Vanavond wordt er gegriezeld in de bergen rondom Senheim, durf jij het aan? We verzamelen bij de recreatieruimte voordat we aan deze spannende tocht beginnen.

Zaterdag

Maak je eigen lampion! 9:30-11:30 uur:
Vanavond organiseren we een lampionnentocht, maar dit gaat natuurlijk niet zonder lampion. Daarom gaan we die vanochtend zelf maken. Deze knutselsessie zal plaatsvinden in de recreatieruimte, vergeet niet om een leeg drinkpak mee te nemen.
Echt Hollands sjoelen 13:30-15:30 uur:
Vanmiddag is het tijd om een ouderwets potje te sjoelen in de recreateiruimte. Iedereen is welkom!
Lampionnentocht 19:00-19:45 uur:
Het is tijd om onze zelfgeknutselde lampionnen aan de camping te showen! Loop jij ook mee? We verzamelen bij de recreatieruimte.
Weerwolven van wakkerdam 20:00-21:00 uur:
Na de spooktocht in Senheim is alleen het dorp Wakkerdam nog in gevaar. Weet jij de weerwolven te ontmaskeren? Dit spel is een van onze favorieten! Meespelen kan in de recreatieruimte.

Over de activiteiten / info voor ouders

» Uw hulp kunnen we bij onze activiteiten goed gebruiken. Als u het leuk lijkt om te assisteren bij het recreatieprogramma bent u daarom van harte uitgenodigd. Aanmelden om te assisteren kan in de receptie, in de recreatieruimte of bij een recreatiemedewerker.
» Deelname aan het recreatieprogramma is altijd op eigen risicio. Mocht u als ouder de camping verlaten terwijl uw kind deelneemt aan één van onze activiteiten, dan vragen wij u om uw telefoonnummer achter te laten.
» Het programma gaat altijd door. Bij slecht weer bieden wij altijd een alternatief aan.