Contact

Contactformulier

  Uw naam

  Uw email

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contactgegevens

  Camping Holländischer Hof
  Eigenaar: Reginald en Petra Burgers
  Am Campingplatz 1
  D-56820 Senheim

  Tel.: +49 (0)2673/4660

  E-mail: info @ moselcamping.com
  Internet: www.moselcamping.com

  Handelsregister: Amtsgericht Koblenz, Nr. HRB 4802

  BTW-nummer: DE 211483694

  Voor de inhoud van de links naar externe websites zijn wij niet verantwoordelijk.

   

  Tips voor navigatiesysteem-gebruikers

  » Als u vanaf de A48 Cochem binnenkomt, zal uw navigatiesysteem aangeven dat u in Cochem linksaf moet slaan. U gaat dan via Cochem-Sehl. Dit is een iets kortere route, maar het gaat dan door een smalle en steile weg de bergen in, die voor veel caravans een te zware route is.

  » Het is veel eenvoudiger en mooier om langs de andere kant van de Moezel te rijden. Als u Cochem binnenkomt, gaat u in principe rechtdoor, de brug over en dan aan het eind rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden richting Senheim. U rijdt dan door Valwig, Bruttig-Fankel, Beilstein, Briedern en Mesenich.

  » Na enkele kilometers ziet u dan de camping aan de rechterkant.

  » Niet alle navigatiesystemen kennen ons adres Am Campingplatz 1 (dit is een eigen weg). Indien uw navigatiesysteem ons adres niet herkent, voert u dan „Am Gestade“ in. Als u bij Senheim aankomt, moet u niet Senheim inrijden maar op de hoofdweg blijven en nog 150m rechtdoor gaan. Daar ziet u dan de inrit van Camping Holländischer Hof.

  » Sommige navigatiesystemen zullen op weg naar Cochem, tussen Kaisersesch en Landkern de opdracht „rechtsaf slaan“ geven (richting Maria Martental). Dit is een mooie, iets kortere route met veel bochten, dalen en steigen (tot zelfs 18%). Eenvoudiger is het gewoon door te rijden naar Cochem (rechtdoor rijden dus). In Cochem gaat u over de brug en aan het einde van de brug rechtsaf. U rijdt dan langs de Moezel verder door o.a. de dorpjes Valwig, Bruttig-Fankel en Mesenich, waarna u ontspannen Senheim bereikt.

  » De navigatie-coördinaten zijn: N 50.082317 – E 7.207967 of N 50°4’56” – E 7°12’29”.

  Tot ziens op de camping!