Onze camping

Welkom op de website van Camping Holländischer Hof

Onze vier sterren, Service Qualität Deutschland en Dachmarke Mosel gecertificeerde camping, die wordt geïnspecteerd door de ACSI, ANWB, Bestdeal en ADAC, ligt direct aan de schitterende Moezel in een zeer romantische wandel- fiets- en wijnomgeving.

De camping is onder Nederlands beheer en ligt tussen Cochem en Zell in de wijnprovincie Rheinland-Pfalz. Gemakkelijk te bereiken, slechts ca. 160 km van Heerlen vindt u ons op een schiereiland in de rivier de Moezel.

Neem gerust een kijkje…..

De camping is geopend van 12 april tot 28 oktober 2022. De receptie is dagelijks geopend van 8-12 en van 13-18 uur.

In de winterperiode zijn wij per e-mail bereikbaar en op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken van 9-12 en van 15-18 uur.

Camperclean toilet cassette reinigingsmachine

Om nog meer te kunnen genieten van uw vakantie, hebben we de mogelijkheid om uw toilette cassette door de nieuwste Camperclean automaat hygiënisch en milieuvriendelijk te laten reinigen en weer te laten vullen met een absoluut MILIEUVRIENDELIJKE vloeistof.

Voor slechts € 2,- is uw cassette weer schoon en klaar voor gebruik.

Vele gasten maakten reeds dankbaar gebruik van onze machine! We zijn er dan ook van overtuigd dat dit na corona ook zo blijft.
(Uiteraard blijven de normale uitstortmogelijkheden, zoals tot nu toe gewend, ook nog gewoon te gebruiken)

Zoover-beoordeling 2020

U heeft ons bij Zoover met een gemiddelde van 8,7 beoordeeld. Onze hartelijke dank aan allen die hun beoordeling hebben opgegeven.

Dankzij jullie hebben wij een ZILVEREN AWARD gekregen.

HARTSTIKKE BEDANKT!!! Aan allen die zich de moeite genomen hebben om ons te beoordelen en natuurlijk helemaal voor alle goede beoordelingen.

Reginald en Petra Burgers en natuurlijk ook ons gehele Team

Over onze camping Holländischer Hof

De camping heeft veel te bieden: er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een restaurant met een uitgebreide menukaart en veel mogelijkheden voor een dagje uit. Tevens bieden wij gedurende het gehele seizoen voor volwassenen een gevarieerd recreatieprogramma aan. In de maanden juli en augustus is voor kinderen en jongeren eveneens een recreatieprogramma.

WIFI met een prima ontvangst is op het gehele kampeerterrein beschikbaar (en ver erbuiten). Tickets hiervoor zijn tegen een vergoeding in de receptie verkrijgbaar.

Samen met onze gasten proberen we zo maximaal mogelijk ons steentje bij te dragen aan het behoud van ons milieu door o.a.:

  • – Verwarmen van water met zonne-energie.
  • – Elektriciteit: onze elektriciteit wordt geleverd door de firma Lichtblick. Deze leverancier garandeert ons dat u tijdens uw vakantie geniet met gebruik van 100% door waterkracht opgewekte stroom.
  • – Verlichting: bijna alle verlichting is inmiddels vervangen door LED-verlichting.
  • – Optimaal scheiden van afval. Zo wordt glas, papier, plastic en blik apart ingezameld.
  • – Transport op de camping middels elektrisch aangedreven golfwagentjes (waterkrachtstroom).
  • – Door gebruik te maken van douchemunten wordt er door ons allen ook een bijdrage geleverd aan de besparing van water en energie.
  • – De verlichting in het sanitairgebouw wordt afhankelijk van het zonlicht en de tijd van de dag aangestuurd.

Met betrekking tot Covid-19 pandemie

Hoewel wij ervan uitgaan, dat we het komende seizoen als vanouds weer met ons allen kunnen genieten van het campingleven, kunnen er zich in verband met het Corona-virus onverhoopt en niet geplande situaties voordoen die invloed zouden kunnen hebben op ons programma’s en/of onze service.

Moezel Camping

 

Camperclean

 

Zoover award hollandischer hof

 

Moezel Camping