Onze camping

Welkom op de website van Camping Holländischer Hof

Onze vier sterren, Service Qualität Deutschland en Dachmarke Mosel gecertificeerde camping, die wordt geïnspecteerd door de ACSI, ANWB, Bestdeal en ADAC, ligt direct aan de schitterende Moezel in een zeer romantische wandel- fiets- en wijnomgeving.

De camping is onder Nederlands beheer en ligt tussen Cochem en Zell in de wijnprovincie Rheinland Pfalz. Gemakkelijk te bereiken, slechts ca. 160 km van Heerlen vindt u ons op een schiereiland in de rivier de Moezel.

Neem gerust een kijkje…..

De camping is geopend van 12 april tot 28 oktober 2018. De receptie is dagelijks geopend van 8-12 en van 13-18 uur. In het hoogseizoen en in september is de receptie nog eens extra geopend van 19-20 uur.

In de winterperiode zijn wij normaal per e-mail bereikbaar en op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken van 9-12 en van 15-18 uur.

Zoover-Verkiezingen 2017

Jaaah …..

De definitieve uitslag is er en dankzij de vele en positieve reacties in 2017 over camping Holländischer Hof op Zoover, hebben wij de ZOOVER Orange Award gekregen met een gemiddelde score van 8,8 (beoordeling over mate van gasttevredenheid). Hier zijn wij hartstikke trots op en het daagt ons natuurlijk uit om er, samen met ons Team, in het nieuwe seizoen weer met vol enthousiasme voor te gaan. We gaan nog een verbetering voor 2018 doorgevoeren, maar daarover binnenkort meer …

Over onze camping Holländischer Hof

De Camping heeft veel te bieden: Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een restaurant met een uitgebreide menukaart, en veel mogelijkheden voor een dagje uit. Tevens wordt er gedurende het gehele seizoen voor volwassenen een gevariëerd recreatieprogramma georganiseerd en in de maanden juli en augustus bieden wij ook een recreatieprogramma aan voor kinderen en jongeren.
WIFI met een prima ontvangst is op het gehele kampeerterrein beschikbaar (en ver erbuiten). Tickets hiervoor zijn tegen een vergoeding in de receptie verkrijgbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het systeem met een creditcard te gebruiken.
Samen met onze gasten proberen we zo maximaal mogelijk ons steentje bij te dragen aan het behoud van ons milieu door o.a.:

  • – Verwarmen van water met zonne-energie.
  • – Elektriciteit: onze elektriciteit wordt geleverd door de firma Lichtblick. Deze leverancier garandeert ons dat u tijdens uw vakantie geniet met gebruik van 100% door waterkracht opgewekte stroom.
  • – Verlichting: bijna alle verlichting is inmiddels vervangen door LED-verlichting.
  • – Optimaal scheiden van afval. Zo wordt glas, papier en plastic en blik, apart ingezameld.
  • – Transport op de camping middels electrisch aangedreven golfwagentjes (waterkrachtstroom).
  • – Door gebruik te maken van douchemunten wordt er door ons allen ook een bijdrage geleverd aan de besparing van water en energie.
  • – De verlichting in het sanitairgebouw wordt afhankelijk van het zonlicht en de tijd van dag aangestuurd.
Zoover award hollandischer hof

 

Moezel Camping

 

Moezel Camping