Onze camping

Welkom op de website van Camping Holländischer Hof

Onze vier sterren, Service Qualität Deutschland en Dachmarke Mosel gecertificeerde camping, die wordt geïnspecteerd door de ACSI, ANWB, Bestdeal en ADAC, ligt direct aan de schitterende Moezel in een zeer romantische wandel- fiets- en wijnomgeving.

De camping is onder Nederlands beheer en ligt tussen Cochem en Zell in de wijnprovincie Rheinland-Pfalz. Gemakkelijk te bereiken, slechts ca. 160 km van Heerlen vindt u ons op een schiereiland in de rivier de Moezel.

Neem gerust een kijkje…..

De camping is geopend van 09 april tot 31 oktober 2020. De receptie is dagelijks geopend van 8-12 en van 13-18 uur. In het hoogseizoen en in september is de receptie nog eens extra geopend van 19-20 uur.

In de winterperiode zijn wij per e-mail bereikbaar en op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken van 9-12 en van 15-18 uur.

Informatie over Corona-maatregelen

In Duitsland bent u in openbare gebouwen en horeca-gelegenheden verplicht een mondkapje te dragen. Dit geldt ook voor de gebouwen op de camping (receptie, winkel, sanitairgebouw en -wagen, plus restaurant).

Zoover-Verkiezingen 2018

De resultaten van de beoordelingen van onze gasten, die het afgelopen seizoen, na een bezoek aan Camping Holländischer Hof bij Zoover hebben afgegeven, bekend geworden.

Dankzij jullie hebben wij een ZILVEREN AWARD gekregen.

HARSTIKKE BEDANKT!!! aan allen die zich de moeite genomen hebben om ons te beoordelen en natuurlijk helemaal voor alle goede beoordelingen.

Mario en Jeannette Hermsen en natuurlijk ook ons gehele Team

Over onze camping Holländischer Hof

De camping heeft veel te bieden: er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een restaurant met een uitgebreide menukaart en veel mogelijkheden voor een dagje uit. Tevens bieden wij gedurende het gehele seizoen voor volwassenen een gevarieerd recreatieprogramma aan. In de maanden juli en augustus is voor kinderen en jongeren eveneens een recreatieprogramma.

WIFI met een prima ontvangst is op het gehele kampeerterrein beschikbaar (en ver erbuiten). Tickets hiervoor zijn tegen een vergoeding in de receptie verkrijgbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het systeem met een creditcard te gebruiken.

Samen met onze gasten proberen we zo maximaal mogelijk ons steentje bij te dragen aan het behoud van ons milieu door o.a.:

  • – Verwarmen van water met zonne-energie.
  • – Elektriciteit: onze elektriciteit wordt geleverd door de firma Lichtblick. Deze leverancier garandeert ons dat u tijdens uw vakantie geniet met gebruik van 100% door waterkracht opgewekte stroom.
  • – Verlichting: bijna alle verlichting is inmiddels vervangen door LED-verlichting.
  • – Optimaal scheiden van afval. Zo wordt glas, papier, plastic en blik apart ingezameld.
  • – Transport op de camping middels elektrisch aangedreven golfwagentjes (waterkrachtstroom).
  • – Door gebruik te maken van douchemunten wordt er door ons allen ook een bijdrage geleverd aan de besparing van water en energie.
  • – De verlichting in het sanitairgebouw wordt afhankelijk van het zonlicht en de tijd van de dag aangestuurd.
Zoover award hollandischer hof

 

Moezel Camping

 

Moezel Camping