NIEUWS 2022

 

Nieuwe eigenaren van Camping Holländischer Hof

Wij zijn blij om u te kunnen mededelen dat wij de de nieuwe eigenaars van Camping Holländischer Hof zijn. De camping nemen wij over van Mario en Jeannette Hermsen die 22 jaar deze camping met enorm veel liefde en plezier beheerd hebben. Wij zijn hen dankbaar dat zij het roer aan ons overdragen en de komende tijd ons in raad en daad ondersteunen. Mario en Jeannette zullen dan ook geregeld op de camping te zien zijn. Wij wensen Mario en Jeannette veel geluk voor de toekomst.

Graag tot ziens in Senheim!

Reginald en Petra Burgers

 

Honden zijn nu

We hebben tijdens de winterpauze diverse werkzaamheden uitgevoerd / verbeteringen aangebracht, die uw verblijf in het komende seizoen nog aangenamer maken, zoals:

  • Na een daverend succes van de in gebruik genomen Dethleffs Seasoncamper huurcaravan is er inmiddels een nieuwe besteld, die met ingang van seizoen 2022 op plaats 201 zal komen te staan (zie ook “huurcaravans”).
  • Om ook ons steentje bij te dragen aan een betere wereld/milieu, wordt er deze winter een nieuw verwarmingssysteem, met de meest moderne technieken, in ons sanitairgebouw geïnstalleerd. Daarmee wordt de CO2-uitstoot geminimaliseerd.
  • Ook aan de kinderen wordt gedacht: voor hen hebben wij een nieuwe trampoline in de speeltuin aangeschaft.

 

Naar uw reacties zijn wij benieuwd!

 

 

 

Zoover award hollandischer hof

 

Camping Holländischer Hof was op TV!

 

hollandischer hof team