Galerie

Galerie Camping Holländischer Hof

hollandischer hof galerie

In unsere online Galerie können Sie sich Bilder und Videos anschauen, die von Gästen erstellt worden sind.

Wenn Sie einen tollen Beitrag veröffentlichen möchten, schicken Sie uns diesen bitte zu und wir platzieren diesen Beitrag auf unsere Seite.

 

Beitrag WDR – “Wir werden Camper”

Der WDR hat bei uns für die Sendung “Wir werden Camper” aufgezeichnet. Wir sind stolz auf diese Sendung / das Ergebnis. Sehen Sie selbst…..

Auf Ihre Reaktion sind wir schon gespannt.

Klicken Sie hier oder auf das Bild rechts, um das Video anzusehen.

Mosel camping

 

Ein Film, erstellt mit einer Drohne, der unseren Campingplatz und seine Umgebung aus der Luft darstellt. Vielen Dank an Herrn Stam aus Belt Schutsloot.

TV bijdrage: SWR uitzending van 6 juli 2018

Verslag van de Halloweenrally NCC

Op zaterdag 24 okt. ging voor ons de reis naar Senheim. Een klein dorpje aan de Moezel op zo’n 15 km van het schilderachtige Cochem. De Nederlandse Caravan Club te gast bij camping het Hollandischer Hof. Twee Hollandse begrippen die basis stonden voor een week vol plezier en vertier. Na het plaatsen van de caravan, met uitzicht op de Moezel was er voor een ieder een kom lekkere zelfgemaakte soep. lees verder …

Filmpje van Elske Zwanenburg over de camping, de activiteiten en omgeving

Bijzondere ervaring van Lynn Wiltschut van 11 jaar oud

Hoi, wij hebben op woensdag 30 april gekanood. We begonnen in de haven van Camping Holländischer Hof rond 11 uur en eindigde om 4 uur in het dorpje Ernst. Het is 12 kilometer kanoën. Ondertussen zijn we een keer gestopt in Beilstein, voor een pauze. We hebben het dorpje bezocht en een lekker ijsje gegeten. Het is een erg leuke route omdat je halverwege door een sluis moet. Maar we mochten niet bij de beroepsschepen in de sluis. Voor kanoërs was er een apart doorgangetje met een klein steigertje. Daar moest je de kano uit het water tillen en op een soort karretje zetten en naar het onder gelegen water vervoeren (het kleine sluisje voor pleziervaart was buiten gebruik door werkzaamheden). Het was even werken om alle kano’s naar beneden te transporteren, maar daarna konden we weer lekker verder kanoën. Het was een erg leuke ervaring en het is zeker aan te raden.

Zumba les op onze camping

3 Filmpjes van de Camping gemaakt door Wil den Besten

(op volgorde van links naar rechts)