Aanbiedingen

« Terug naar Tarieven

Voor- en najaarsweekarrangement op Camping Holländischer Hof

Kampeerders die in het voor- en naseizoen van 2022 Camping Holländischer Hof**** bezoeken, bieden wij een aantrekkelijk voor- en najaarsweekarrangement aan. Voor € 99,75 staat u al met twee personen een week lang op onze camping en kunt u, als u dat wilt, genieten van ons gevarieërde recreatieprogramma en de Moezelsfeer die u tijdens uw wandel- en fietstochten kunt proeven.

Desgewenst kunt u in het voorseizoen reserveren (zie reserveringsvoorwaarden) en het week-arrangement kan op elke gewenste dag ingaan. Voor een verblijf vanaf aankomst 1 september bieden wij alleen nog vrije aankomst aan en is reserveren niet meer mogelijk.

hollandischer hof aanbiedingenWat houdt dit weekarrangement in?

  1. U boekt bij aankomst op onze camping voor zeven overnachtingen. Het maakt niet uit of u met een camper, een caravan of een tent kampeert. In geval van een caravan of tent mag uw auto/motor ook op uw plaats staan.
  2. Bij aankomst bieden wij u een fles heerlijke Senheimse Moezelwijn aan.
  3. Tevens ontvangt u een waardebon voor een bezoek aan de burcht in Cochem.
    Bij verlenging van het weekarrangement ontvangt u weer een fles heerlijke Moezelwijn. U ontvangt dan een waardebon voor een éénuurs-rondvaart op de Moezel in het toeristenstadje Cochem (op ca. 17 km vanaf de camping gelegen).
  4. Desgewenst kunt u het weekarrangement meerderde malen achter elkaar verlengen.

Voor alle duidelijkheid vermelden wij dat het stroomverbruik niet in de prijs van het arrangement begrepen is. Per kWh betaalt u € 0,55 (in het uitzonderlijke geval dat u wel een stroomaansluiting heeft, maar niet op de meter kunt worden aangesloten, berekenen wij u € 1,65 per nacht). Ook douchemunten (€ 1,00 per stuk) en de bijdrage in de afvalkosten, in de vorm van een verplichte vuilniszak (à € 1,00) zijn niet in de arrangementsprijs begrepen.

U kunt ook met meerdere personen van ons arrangement genieten. Bezoekt u ons met z’n drieën of vieren in één caravan/tent/camper dan kost het arrangement € 127,50 per week en overnacht u met een groep van vijf of zes personen in één caravan/tent/camper, dan betaalt u € 156,50 per week.

Op onze camping beschikken wij over CEE-stroomaansluitingen (230 Volt en 6 of 10 Ampère = 1380 of 2300 Watt).

Het weekarrangement geldt in de periode van 12 april tot en met 03 juni, van 6 juni tot en met 7 juli en van 1 september tot en met 30 oktober 2022.

Ons adres is:
Camping Holländischer Hof, am Campingplatz 1, 56820 Senheim/Mosel

Verder zijn wij bereikbaar via:
Internet: www.moselcamping.com
Email: info@moselcamping.com
Tel.: 0049-2673-4660