Onze camping

Welkom op de website van Camping Holländischer Hof

Onze vier sterren, Service Qualität Deutschland en Dagmarke Mosel gecertificeerde camping, die wordt geïnspecteerd door de ACSI, ANWB, Bestdeal en ADAC, ligt direct aan de schitterende Moezel in een zeer romantische wandel- fiets- en wijnomgeving.

De camping is onder Nederlands beheer en ligt tussen Cochem en Zell in de wijnprovincie Rheinland Pfalz. Gemakkelijk te bereiken, slechts ca. 160 km van Heerlen vindt u ons op een schiereiland in de rivier de Moezel.

Neem gerust een kijkje…..

De camping is geopend van 13 april tot 29 oktober 2017. De receptie is dagelijks geopend van 08.00-12.00 en van 13.00-18.00 uur. In het hoogseizoen en in september is de receptie nog eens extra geopend van 19.00-20.00 uur.

In de winterperiode zijn wij normaal per e-mail bereikbaar en op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken van 9-12 en van 15-18 uur.

Zoover-Verkiezingen 2016

HOERA!!!!!

Bedankt gasten/vrienden van camping Holländischer Hof voor uw deelname aan de verkiezing “beste camping van Europa” bij de Zoover-award.
Door uw beoordeling zijn wij op de 11e plaats gekomen van ruim 3000 campings in Duitsland en op de 31e plaats voor gasttevredenheid in heel Europa!!! (ruim 30.000 campings).
Nogmaals bedankt voor uw deelname en graag tot ziens in Senheim.
Familie Hermsen en Team.

Over onze camping Holländischer Hof

De Camping heeft veel te bieden: Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een restaurant met een uitgebreide menukaart, en veel mogelijkheden voor een dagje uit. Tevens wordt er gedurende het gehele seizoen voor volwassenen een gevariëerd recreatieprogramma georganiseerd en in de maanden juli en augustus bieden wij ook een recreatieprogramma aan voor kinderen en jongeren.

WIFI met een prima ontvangst is op het gehele kampeerterrein beschikbaar (en ver erbuiten). Tickets hiervoor zijn tegen een vergoeding in de receptie verkrijgbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het systeem met een creditcard te gebruiken.

Samen met onze gasten proberen we zo maximaal mogelijk ons steentje bij te dragen aan het behoud van ons milieu door o.a.:
– Verwarmen van water met zonne-energie,
– Alle stroom wordt opgewekt met waterkracht en om onze gasten bewust met het stroomverbruik om te laten gaan, wordt het verbruik per gast per kWh. afgerekend.
– Optimaal scheiden van afval. Zo wordt glas, papier en plastic en blik, apart ingezameld.
– Transport op de camping middels electrisch aangedreven golfwagentjes (waterkrachtstroom).
– Het gebruik van douchemunten draagt aan een aanzienlijke water- en energiebesparing bij.
– De verlichting in het sanitairgebouw wordt afhankelijk van het zonlicht en de tijd van dag aangestuurd.

 

 

moselcamping_camping